Agenda > NL Doet bij De Bogerd

NLdoet2017-001

NL Doet bij De Bogerd

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ook De Bogerd doet mee aan NLdoet.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

De Bogerd heeft een leuke klus. De huiskamer van de Lingewijk is het afgelopen jaar van binnen geheel up-to-date gemaakt en tijdens NLdoet willen we buiten aan de slag. We willen een mooi terras realiseren met daarop meubilair en beplanting. Ben jij handig of heb je groene vingers? Meld je dan aan voor 11 maart en doe mee als vrijwilliger.

Recordaantal
In de 2016 editie waren op 11 en 12 maart 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen, een recordaantal. En dit keer willen we nog veel meer mensen op de been krijgen.

CTA-sticker-facebookevent                                      NL Doet 2017Webdevelopment: ONMEDIA